Emily Wilcock
Autor i ekspert1 rok Ago
Zachowaj letnie wibracje delektując się tą przepyszną Ice tea, nawet jeśli na zewnątrz rozpada się deszcz.Doskonała pogoda nastraja do przebywania na zewnątrz, w słońcu, przy grillu z przyjaciółmi, ze szklanką mrożonej herbaty w ręku. Ten przepis, który warto wykorzystać w takie dni, zaufaj mi.Na 1 duży dzbanek (mniej więcej 4 szklanki)
Składniki
- 3 brzoskwinie pokrojone w plasterki
- 2 cytryny pokrojone w plasterki
- Gałązka mięty (posiekana)
- 1 miarka Clear Whey Isolate (Peach Tea)
- 6 torebek herbaty English Breakfast lub zielonej herbaty
- Dużo lodu
Sposób przygotowania
- Rozpocznij od pokrojenia owoców w cienkie plasterki i zgrubnego posiekania mięty, a następnie odstaw je na bok.
- Następnie w dużym dzbanku dodaj torebki herbaty i 1 litr chłodnej wody i pozostaw do zaparzenia na około godzinę.
- W międzyczasie wymieszaj 1 miarkę Peach Tea Clear Whey Isolate z 400 ml zimnej wody w shakerze i wstrząsaj do połączenia.
- Po upływie godziny wyjmij torebki herbaty z dużego dzbanka, dodaj mieszankę Clear Whey i wymieszaj do połączenia.
- Tuż przed podaniem dodaj dużą garść lodu oraz pokrojone owoce i posiekaną miętę, a następnie dokładnie wymieszaj.
Informacje Odżywcze - Brzoskwiniowa Ice Tea
Wartości w porcji
Kalorie | Węglowodany | Białko |
80 | 15g | 6g |
Spodobał Ci się ten przepis? Sprawdź inne:
Przepisy
Jogurt Jelly Belly z Granolą | Wysokobiałkowe Śniadanie
Przygotuj się, że będzie to Twoje nowe ulubione śniadanie.
1 rok AgoPrzez Lauren Dawes
Przepisy
Malinowe Galaretki z Białkiem Jelly Belly
Zawartość 7 g białka na salaterkę, to świetny mały zastrzyk makr. Ponadto są pełne smaku, zawierają świeże maliny i Very Cherry Clear Whey Jelly Belly.
1 rok AgoPrzez Monica Green
Emily Wilcock
Autor i ekspert
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing.
With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research.
Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body.
Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested.
If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.