Emily Wilcock
Autor i ekspert1 rok Ago
Bycie przygotowanym wykracza poza samo jedzenie.
Ten przepis to @kirstyfletcher_ odpowiada na wszystkie nasze modlitwy o byciu przygotowanym. W niedzielne popołudnie, kiedy usiądziesz, aby uporządkować cotygodniowe posiłki, możesz teraz także przygotować potreningowy napój.
Klarowane Białko Serwatkowe Jelly Belly to naprawdę coś, o czym można pisać eseje. Istnieje pozornie nieskończona ilość pomysłów na przepisy, które pomogą Ci osiągnąć cele związane z białkami. I ten przepis na pewno nie zawodzi. Zapewnij sobie zastrzyk białka po wyczerpującym treningu.Porcje
Na 1
Składniki
- 1 miarka Izolatu Białka Serwatkowego Clear o smaku Berry Blue
- 200 ml wody
- 30 g jagód
- 1 puszka lemoniady zero kalorii
Sposób przygotowania
- Dodaj wodę i Izolat Białka do szejkera i wlej do tacki na lód.
- Następnie dodaj jagody i włóż do zamrażalnika na całą noc.
- Dodaj białkowe kostki do szklanki i zalej lemoniadą.
- Smacznego!
Spodobał Ci się ten przepis? Sprawdź inne:
Suplementy
Clear Whey? Zmień Reguły Treningów Podczas Tego Lata
Jeżeli jeszcze nie próbowałeś naszego orzeźwiającego szejka proteinowego, pozwól nam Cię z nim zapoznać. Oto wszystko co musisz wiedzieć o Clear Whey.
3 lat AgoPrzez Liam Agnew
Przepisy
Mojito z Clear Whey - 2 Przepisy
Te przepyszne orzeźwiające koktajle Mojito z Clear Whey Isolate są dokładnie tym, czego potrzebujesz dla ochłody po intensywnym treningu.
3 lat AgoPrzez Lauren Dawes
Informacje Odżywcze - Jagodowy Proteinowy Napój Gazowany
Wartości w porcji
Kalorie | Węglowodany | Białko |
100 | 8g | 20g |
Emily Wilcock
Autor i ekspert
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing.
With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research.
Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body.
Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested.
If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.