Emily Wilcock
Autor i ekspert1 rok Ago
Miska smoothie, która idealnie wpasuje się w Twój kanał na Instagramie.Moda na takie miski ciągle trwa…i jestem za tym. Nie ma lepszego sposobu na rozpoczęcie dnia, niż napompowanie się białkowym smoothie. I chociaż jest ono przyjemne dla oczu, nie jest to tylko styl i brak treści. Ten smoothie bowl zawiera 20 g białka i mnóstwo witamin, dzięki czemu nie jest pozbawiony smaku i wartości odżywczych.Ilość porcji 1
Składniki
- 1 garść mrożonego ananasa
- 1 garść mrożonego mango
- 200 g jogurtu greckiego
- 1 miarka Clear Whey Isolate (pomarańcza i mango)
- Wybrane dodatki (Emily użyła kiwi, jeżyn, wiórków kokosowych i nasion słonecznika)
Sposób przygotowania
- Najpierw zbierz wszystkie składniki i dodaj je do blendera.
- Zmiksuj składniki, aż połączą się w gęsty koktajl. W tym momencie możesz dodać trochę wody, jeśli konsystencja jest zbyt gęsta.
- Następnie przełóż smoothie do miski i dodaj do niego wybrane przez siebie dodatki - my użyliśmy pokrojonego kiwi, jeżyn, wiórków kokosowych i pestek słonecznika, ale nie można pomylić się z ulubionymi owocami.
Informacje Odżywcze
Wartości w porcji
Kalorie | Węglowodany | Białko | Tłuszcz |
360 | 33g | 27g | 14g |
Spodobał Ci się ten przepis? Sprawdź inne:
Przepisy
Brzoskwiniowa Ice Tea wzbogacona białkiem
Zachowaj letnie wibracje delektując się tą przepyszną brzoskwiniową Ice tea wzbogaconą białkiem, nawet jeśli na zewnątrz rozpada się deszcz.
1 rok AgoPrzez Emily Wilcock
Przepisy
Malinowe Galaretki z Białkiem Jelly Belly
Zawartość 7 g białka na salaterkę, to świetny mały zastrzyk makr. Ponadto są pełne smaku, zawierają świeże maliny i Very Cherry Clear Whey Jelly Belly.
1 rok AgoPrzez Monica Green
Emily Wilcock
Autor i ekspert
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing.
With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research.
Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body.
Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested.
If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.