
Racuchy to tradycyjny Polski deser za równo jak i przekąska, która świetnie nadaje się na tegoroczny tłusty czwartek. Nie dosyć, że chrupkie na zewnątrz, jabłko w środku sprawia, że są bardzo wilgotne w środku. Nasz przepis na racuchy z jabłkami to wersja fit dla tych, którzy nie chcą rezygnować z przyjemności w tym dniu łasuchów.
Zastanawiasz się jak zrobić pyszne racuchy? My używamy Odżywki Białkowej oraz specjalncyh mąk kokosowych jak i kasztanowych. Na pewno pokochasz ten przepis!
Składniki
Jajka
Mąka kasztanowa
Mąka kokosowa
Jabłka
Odżywka Impact Whey Protein
Sposób Przygotowania
3 jajka, 5 łyżek mąki kasztanowej, 1 łyżkę mąki kokosowej miksujemy na gładką masę.
Jabłka obieramy ze skórki kroimy w plastry, a środek wydrążamy kieliszkiem (jabłko powinno być soczyste, twarde i słodkie).
Moczymy jabłka w cieście i wrzucamy na patelnię z rozgrzanym olejem kokosowym od Myprotein.
Po wyjęciu posypujemy odżywka białkową Myprotein o smaku waniliowym

Smacznego!
