Emily Wilcock
Autor i ekspert2 lat Ago
Łatwo utknąć w rutynie, dzięki przepisom na smoothie. Zawsze dokładnie takie same ilości składników. Jeśli to działa, nie zmieniaj tego.
Ale dlaczego nie odstawić raz na jakiś czas twojego przepisu i zamienić go na przepis od Marino Katsouris. Warto spróbować choćby dlatego, że jest jasnofioletowy - to wystarczy, aby znalazł się w moim menu. Wygląda i brzmi pysznie.
Ilość porcji 1Składniki
- 40 g THE Plant
- 50 g płatków owsianych
- 1 banan
- 60 g mrożonych jagód
- 15 g masła orzechowego
- 10 g miodu
- 200 ml mleka migdałowego
Sposób przygotowania
- Wrzuć wszystkie składniki do blendera
- Blenduj, aż do uzyskania gładkiej masy
- Przelej do ulubionej szklanki i wypij natychmiast lub schowaj do lodówki na później
Przepisy
Wysokobiałkowy Croissant w Blaszce
Nawet nie wiemy od czego zacząć ten śniadaniowy przepis. Jakby tosty francuskie nie były wystarczająco smaczne. Ten wysokobiałkowy croissant Cię zachwyci!
3 lat AgoPrzez Lauren Dawes
Przepisy
Wysokobiałkowy Kurczak Chrupiący Jak Popcorn
"Chrupiący Wysokobiałkowy kurczak" Kandydat do hali sław fit podróbek przepisów? Tak myślę. Sprawdź jak łatwo możesz zaskoczyć swoich fit przyjaciół.
2 lat AgoPrzez Monica Green
Emily Wilcock
Autor i ekspert
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing.
With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research.
Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body.
Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested.
If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.