Przejdź do głównej zawartości
Przepisy

Wysokobiałkowy Sernik Wielkanocny Bez Pieczenia

Wysokobiałkowy Sernik Wielkanocny Bez Pieczenia
Emily Wilcock
Autor i ekspert2 lat Ago
Wyświetl profil Emily Wilcock
Sernik, białka i mini jajka. Jak można tego nie pokochać?

Wiele osób chce trochę pogrzeszyć w Wielkanoc, a ten przepis od @kirstyfletcher_ Cię nie zawiedzie. Przy zaledwie 430 kaloriach na porcję z pewnością nie zrujnuje Twojej diety. To pyszna, wypełniona białkiem przekąska, którą zawsze możemy mieć na wyciągnięcie ręki.

Jeśli masz wolne słoiczki, możesz przygotować tę przekąskę nawet na cały tydzień. I to jest to - nie ma nic, co kochamy bardziej, niż przygotowywanie posiłków.

Ilość porcji 1

Wysokobiałkowy Sernik Wielkanocny

Składniki

Sposób przygotowania

  1. Wymieszaj płatki owsiane, miód, ekstrakt z wanilii i mleko
  2. Wstaw do mikrofali na 1 minutę, mieszając po 30 sekundach.
  3. Przełóż do słoika lub kokilki, a następnie włóż do zamrażalnika na kilka minut. 
  4. Połącz Kvarg z połową roztopionej pasty białkowej
  5. Nałóż mieszankę na spód swojego sernika, a następnie dodaj resztę roztopionej pasty białkowej.
  6. Następnie dodaj kilka kawałków mini jajek na brzegach i umieść całe mini jajko na środku.
  7. Włóż do lodówki na co najmniej 5 godzin. Pozostało delektować się!
Przepisy

Wysokobiałkowa Kanapka Lodowa

Wysokobiałkowa kanapka lodowa, to dla nas powrót do dzieciństwa. Sprawdź nasz uwielbiany i prosty przepis na ten smakołyk.

Przepisy

Sałatka Makaronowa Cezar z Kurczakiem

Sałatka makaronowa cezar z kurczakiem to danie, którym zaimponujesz gościom i sobie samemu. Jes to to lekka opcja na obiad, która Cię nasyci na długo.

Informacje Odżywcze - Wysokobiałkowy Sernik Wielkanocny

Wartości w porcji

Kalorie 430
Całkowita Zawartość Tłuszczu 13g
Całkowita Zawartość Węglowodanów 53g
Białko 25g
Emily Wilcock
Autor i ekspert
Wyświetl profil Emily Wilcock
After completing an internship with Myprotein, Emily returned to university to finish her Bachelor of Science degree in Business Management and Marketing. With experience in lifestyle writing, Emily aims to entertain and educate through her work. Her focuses include recipes, real and inspiring stories, and working with writers to help provide easy-to-digest evidence-based research. Her work on recipes has been previously featured in The Supplement magazine, with a particular focus on high-protein, nutritious meals, plus advice on how to properly fuel your body. Outside of work, Emily’s top priority is food. She’s a self-professed star baker and a connoisseur of all things baked. In her spare time, she’s either cooking up a storm, our looking out for the opportunity to try out Manchester’s newest restaurants. But as a huge fan of carbs, if it’s not pasta or pasta-adjacent, she’s not interested. If she’s not in the kitchen, she’s tucked up with a book for an early night, or you’ll find her in the gym working up a sweat. Afterall, all those carbs require quite the appetite.
myprotein