Lauren Dawes
Pisarz i redaktor5 lat Ago
Jeżeli nie masz jeszcze kilku buteleczek naszych bestsellerowych FlavDrops, kiedy jesteś w podróży to naprawdę wiele tracisz.
Nie daj się zwieść jego rozmiarowi, ten malutki produkt może dać mocny cios - zero węglowodanów, cukru i tłuszczu. Zaledwie kilka kropel odmieni całkowicie Twoje jedzenie i napoje.Dostępny jest w szerokiej gamie smaków, dosłownie coś na każdą okazję — czy masz ochotę na odrobinę kwaśnej cytryny w greckim jogurcie czy odrobinę czekoladowego masła orzechowego w porannej kawie. Do kolekcji mamy też cztery bardzo ekscytujące dodatki, nowe dzieci w rodzinie to: Orzech laskowy, Sernik, Marcepan i Ciasteczka Maślane. Pomyśleliśmy, że doskonałym sposobem pokazania ich jest stworzenie prostego video “how to”, który mamy nadzieje, że otworzy Twój umysł na niektóre z pysznych sposobów korzystania z FlavDrops.Sprawdź wideo poniżej — a następnie spróbuj sam!https://www.youtube.com/watch?v=qErUVGEK9Ko
1. Do Kawy
Co potrzebujesz:- 1 łyżeczka kawy rozpuszczalnej
- 150ml wrzątku
- 3-4 krople FlavDrops (Orzech laskowy)
- Zrób kawę, dodając kawę rozpuszczalną do wrzątku.
- Dodaj FlavDrops, wymieszaj dobrze i delektuj się!
2. Do owsianki
Co potrzebujesz:- 50g owsianki
- 350ml mleka
- 3-4 krople FlavDrops (Sernik)
- Jagody
- Zrób swoją owsiankę, podgrzewając owsiankę z mlekiem w rondlu na płycie lub w misce w kuchence mikrofalowej.
- Dodaj FlavDrops, wymieszaj dobrze, a następnie posyp jagodami.
3. Do szejka
Co potrzebujesz:- 1 miarka Impact Whey Protein (Wersja bezsmakowa)
- 350ml mleka
- 3-4 krople FlavDrops (Marcepan)
- przygotuj swojego szejka wlewając mleko do szejkera i wsypując odżywkę białkową i dobrze wstrząsając.
- Dodaj kilka kropli FlavDrops i ponownie wymieszaj. Następnie delektuj się pysznym szejkiem.
4. Do naleśników
Co potrzebujesz:- 2 jajka
- 50ml mleka
- 35g płatków owsianych
- 3-4 krople FlavDrops (ciasteczka maślane)
- Syrop Sugar-Free
- Jagody
- Aby zrobić ciasto naleśnikowe, wymieszaj ze sobą jajka, mleko i płatki owsiane.
- Dodaj FlavDrops, wymieszaj i umieść ciasto na patelni.
- Smaż przez kilka minut na każdej stronie lub do uzyskania złotego koloru.
- Powtarzaj tę czynność, aż uzyskasz stertę naleśników, a następnie polej je Syropem Sugar-Free i posyp jagodami.Spodobały Ci się te pomysły? Sprawdź inne:
Lauren Dawes
Pisarz i redaktor
Lauren jest absolwentką literatury angielskiej pochodzącą z Południa. Zawsze uwielbiała pływać, niedawno odkryła siłę treningu siłowego i regularnie pracuje nad poprawą podczas cotygodniowych zajęć z jogi.
W weekendy zazwyczaj gotuje lub wychodzi na brunch. Lubi wypróbowywać nowe przepisy ze swoimi współlokatorami - zwłaszcza, że dopiero pozbywa się studenckich nawyków, takich jak dieta makaronowa. Przede wszystkim mocno wierzy w zachowanie równowagi między siłownią a dżinem.
Dowiedz się więcej o doświadczeniu Lauren tutaj.