Dodano
Mieszanka na białkowe naleśniki
Szybkie i łatwe wegańskie naleśniki w stylu amerykańskim.
-
Wegetariańskie
-
Wegańskie
Kto nie lubi naleśników? Z naszą szybką i łatwą mieszanką na białkowe naleśniki możesz świętować Dzień Naleśników każdego dnia. Przygotujesz je w kilka minut, bez bałaganu, odmierzania składników i prób uzyskania odpowiedniej konsystencji. Nasza łatwa w użyciu mieszanka na białkowe naleśniki to gwarancja lekkich i puszystych naleśników w stylu amerykańskim — działa za każdym razem! To oznacza, że możesz skupić się na innych rzeczach — na przykład na doskonaleniu przekręcania naleśników na drugą stronę.
- 10 g białka w porcji
- Składniki roślinne
- Naleśniki w stylu amerykańskim
- Szybkie i łatwe w przygotowaniu
- Niska zawartość cukru
Jakie są zalety mieszanki na białkowe naleśniki?
Te łatwe w przygotowaniu naleśniki zawierają 10 g białka w trzech naleśnikach, przez co są pysznym sposobem na wsparcie Twoich celów treningowych — pomagają dostarczyć organizmowi odpowiednią ilość białka do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej1.
Ponadto mieszanka jest przygotowana ze składników roślinnych i charakteryzuje się niską zawartością cukru, dlatego stanowi doskonałą i zdrową alternatywę, odpowiednią dla każdego.
Jak smakuje mieszanka na białkowe naleśniki?
Nasze niezwykle lekka i puszysta mieszanka na białkowe naleśniki jest dostępna w wyśmienitych i kuszących smakach, wśród których można znaleźć smak waniliowy, smak syropu klonowego i smak syropu złocistego.
Mieszanka jest również oferowana w wersji bez dodatków smakowych o wszechstronnym zastosowaniu jako doskonała baza do różnych dodatków. Możesz zatem zachować umiar albo sobie pofolgować!
- Białko przyczynia się do zwiększenia i utrzymania masy mięśniowej.
Jak przygotować mieszankę na białkowe naleśniki?
- Wsyp 50 g proszku do miski.
- Dodaj 65 ml ulubionego napoju roślinnego i wymieszaj do uzyskania gładkiego ciasta.
- Podgrzej patelnię z powłoką zapobiegającą przywieraniu na małym lub średnim ogniu i dodaj odrobinę oleju.
- Dużą łyżką lub miarką nałóż trzy równe porcje ciasta naleśnikowego na patelnię.
- Smaż dwie minuty po jednej stronie, a następnie przekręć szpatułką na drugą stronę.
- Smaż kolejne dwie minuty lub do czasu zrumienienia.
- Podawaj z wybranymi dodatkami.
Jak zrobić ciasto naleśnikowe z mieszanki na białkowe naleśniki
- Wsyp 50 g proszku do miski.
- Dodaj 65 ml ulubionego napoju roślinnego i wymieszaj do uzyskania gładkiego ciasta.
- Podgrzej patelnię z powłoką zapobiegającą przywieraniu na małym lub średnim ogniu i dodaj odrobinę oleju.
- Dużą chochlą lub miarką nałóż trzy równe porcje ciasta naleśnikowego na patelnię.
- Smaż dwie minuty po jednej stronie, a następnie przekręć szpatułką na drugą stronę.
- Smaż kolejne dwie minuty lub do czasu zrumienienia.
- Podawaj z wybranymi dodatkami.
Ważne informacje: produkt przeznaczony dla osób prowadzących aktywny tryb życia i stosujących zbilansowaną dietę. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania światła słonecznego. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Alergeny zostały zaznaczone w wykazie składników pogrubioną czcionką. Wyprodukowano w zakładzie, w którym przetwarza się również mleko.
Smak waniliowy: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja słodząca (sukraloza), aromat.
Smak syropu klonowego: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), aromat, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja słodząca (sukraloza).
Smak syropu złocistego: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), aromat, substancja słodząca (sukraloza).
Bez dodatków smakowych: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja słodząca (sukraloza).
Wielkość porcji - 2 miarki (50g)
Ilość porcji w opakowaniu - 5 (250g), 10 (500g)
Informacje odżywcze
Na 100g | Na porcję | ||
Energia | 1574kJ/376kcal | 787kJ/188Kcal | |
Tłuszcz | 3.9 g | 2.0 g | |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.2 g | 0.1 g | |
Węglowodany | 41.9 g | 20.9 g | |
w tym cukry | 0.7 g | 0.3 g | |
Białko | 43.4 g | 21.7 g | |
Sól | 0.9 g | 0.5 g |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Informacje odżywcze bazują na wersji bezsmakowej, wybierając alternatywną wersję wartości te mogą się różnić.
- Myvegan
Mieszanka na białkowe naleśniki wegańskie z bobem. Smak waniliowy, zawiera substancję słodzącą.
Mieszanka na białkowe naleśniki wegańskie z bobem. Smak syropu klonowego, zawiera substancję słodzącą.
Mieszanka na białkowe naleśniki wegańskie z bobem. Smak syropu złocistego, zawiera substancję słodzącą.
Mieszanka na białkowe naleśniki wegańskie z bobem. Bez dodatków smakowych, zawiera substancję słodzącą.
- Myprotein
- Wegetariańskie
- Wegańskie
Mieszanka na białkowe naleśniki
Szybkie i łatwe wegańskie naleśniki w stylu amerykańskim.
-
Wegetariańskie
-
Wegańskie
42% RABATU | KOD: PL42
Akcja promocyjna trwa do odwołania lub wyczerpania promocyjnych zasobów. Do zamówienia może zostać użyty tylko jeden kod rabatowy. Maksymalna zniżka wynosi 1500 PLN. Rabaty mogą wykluczać listę nowych produktów i kolekcji
Dostawa i zwrot towaru
Kto nie lubi naleśników? Z naszą szybką i łatwą mieszanką na białkowe naleśniki możesz świętować Dzień Naleśników każdego dnia. Przygotujesz je w kilka minut, bez bałaganu, odmierzania składników i prób uzyskania odpowiedniej konsystencji. Nasza łatwa w użyciu mieszanka na białkowe naleśniki to gwarancja lekkich i puszystych naleśników w stylu amerykańskim — działa za każdym razem! To oznacza, że możesz skupić się na innych rzeczach — na przykład na doskonaleniu przekręcania naleśników na drugą stronę.
- 10 g białka w porcji
- Składniki roślinne
- Naleśniki w stylu amerykańskim
- Szybkie i łatwe w przygotowaniu
- Niska zawartość cukru
Jakie są zalety mieszanki na białkowe naleśniki?
Te łatwe w przygotowaniu naleśniki zawierają 10 g białka w trzech naleśnikach, przez co są pysznym sposobem na wsparcie Twoich celów treningowych — pomagają dostarczyć organizmowi odpowiednią ilość białka do wzrostu i utrzymania masy mięśniowej1.
Ponadto mieszanka jest przygotowana ze składników roślinnych i charakteryzuje się niską zawartością cukru, dlatego stanowi doskonałą i zdrową alternatywę, odpowiednią dla każdego.
Jak smakuje mieszanka na białkowe naleśniki?
Nasze niezwykle lekka i puszysta mieszanka na białkowe naleśniki jest dostępna w wyśmienitych i kuszących smakach, wśród których można znaleźć smak waniliowy, smak syropu klonowego i smak syropu złocistego.
Mieszanka jest również oferowana w wersji bez dodatków smakowych o wszechstronnym zastosowaniu jako doskonała baza do różnych dodatków. Możesz zatem zachować umiar albo sobie pofolgować!
- Białko przyczynia się do zwiększenia i utrzymania masy mięśniowej.
Jak przygotować mieszankę na białkowe naleśniki?
- Wsyp 50 g proszku do miski.
- Dodaj 65 ml ulubionego napoju roślinnego i wymieszaj do uzyskania gładkiego ciasta.
- Podgrzej patelnię z powłoką zapobiegającą przywieraniu na małym lub średnim ogniu i dodaj odrobinę oleju.
- Dużą łyżką lub miarką nałóż trzy równe porcje ciasta naleśnikowego na patelnię.
- Smaż dwie minuty po jednej stronie, a następnie przekręć szpatułką na drugą stronę.
- Smaż kolejne dwie minuty lub do czasu zrumienienia.
- Podawaj z wybranymi dodatkami.
Jak zrobić ciasto naleśnikowe z mieszanki na białkowe naleśniki
- Wsyp 50 g proszku do miski.
- Dodaj 65 ml ulubionego napoju roślinnego i wymieszaj do uzyskania gładkiego ciasta.
- Podgrzej patelnię z powłoką zapobiegającą przywieraniu na małym lub średnim ogniu i dodaj odrobinę oleju.
- Dużą chochlą lub miarką nałóż trzy równe porcje ciasta naleśnikowego na patelnię.
- Smaż dwie minuty po jednej stronie, a następnie przekręć szpatułką na drugą stronę.
- Smaż kolejne dwie minuty lub do czasu zrumienienia.
- Podawaj z wybranymi dodatkami.
Ważne informacje: produkt przeznaczony dla osób prowadzących aktywny tryb życia i stosujących zbilansowaną dietę. Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, z dala od bezpośredniego działania światła słonecznego. Produkt odpowiedni dla wegetarian i wegan.
Alergeny zostały zaznaczone w wykazie składników pogrubioną czcionką. Wyprodukowano w zakładzie, w którym przetwarza się również mleko.
Smak waniliowy: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja słodząca (sukraloza), aromat.
Smak syropu klonowego: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), aromat, substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja słodząca (sukraloza).
Smak syropu złocistego: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), aromat, substancja słodząca (sukraloza).
Bez dodatków smakowych: mąka pszenna (mąka pszenna, węglan wapnia, żelazo, niacyna, tiamina), mąka sojowa, izolat bobu (12%), inulina, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia (substancje spulchniające (kwaśny pirofosforan sodu, wodorowęglan sodu), mąka pszenna (mąka pszenna, wapń, żelazo, niacyna, tiamina)), substancja spulchniająca (wodorowęglan sodu), substancja słodząca (sukraloza).
Wielkość porcji - 2 miarki (50g)
Ilość porcji w opakowaniu - 5 (250g), 10 (500g)
Informacje odżywcze
Na 100g | Na porcję | ||
Energia | 1574kJ/376kcal | 787kJ/188Kcal | |
Tłuszcz | 3.9 g | 2.0 g | |
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0.2 g | 0.1 g | |
Węglowodany | 41.9 g | 20.9 g | |
w tym cukry | 0.7 g | 0.3 g | |
Białko | 43.4 g | 21.7 g | |
Sól | 0.9 g | 0.5 g |
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal)
Informacje odżywcze bazują na wersji bezsmakowej, wybierając alternatywną wersję wartości te mogą się różnić.
- Myvegan
Mieszanka na białkowe naleśniki wegańskie z bobem. Smak waniliowy, zawiera substancję słodzącą.
Mieszanka na białkowe naleśniki wegańskie z bobem. Smak syropu klonowego, zawiera substancję słodzącą.
Mieszanka na białkowe naleśniki wegańskie z bobem. Smak syropu złocistego, zawiera substancję słodzącą.
Mieszanka na białkowe naleśniki wegańskie z bobem. Bez dodatków smakowych, zawiera substancję słodzącą.
- Myprotein
- Wegetariańskie
- Wegańskie
Inni klienci kupili:
Recenzje od klientów
Obecnie nie ma żadnych recenzji.